Mi emlékeket alkotunk

Fontos a megjelenés
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a film készítés, képalkotás területén. Minőségi tartalommal

Segítünk abban, hogy megvalósítsa elképzeléseit!

Kérje személyre szabott ingyenes árajánlatunkat! Kollégáink készséggel állnak az ön rendelkezésére!

 

A  palotabozsoki Hauszmann vendégház számára forgattunk reklámfilmet, a szállást, a környezetet és a vendégház hangulatát bemutató céllal. A szállásadás talán így könnyebb a vendég is előbb tudja meg hová érkezik.

 

 Egy cég munkájának bemutatása nagyon fontos részlet az értékesítési hatékonyság növelésének érdekében. Ezt a szerepet hivatott betölteni a bemutatkozó reklámfilm, vagyis céges image-film. Kiterjedhet ez a cég tevékenységének egészére is vagy bemutathat csak egy munkafázist is. Ennek az elkészítése nem kis feladat, bizza ezt ránk, szakértőkre. 

 

 

Légi felvételeknél a mezőgazdasági területek felmérése nagy segítséget nyújthat a termelőknek. A felvételek segítségével gyorsan, pontos képet kapunk a területről, esetleg az ott levő változásokról, károkról. Ha ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, a videóban szereplő számon ezt megteheti.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a film készítés, képalkotás területén. Folyamatos technikai fejlesztésekkel és tudásunk legjavával követjük a trendeket a filmkészítésben. Vállalunk családi rendezvényekről, esküvő, eljegyzés és természetesen céges rendezvényekről is dokumentum jellegű valamint image jellegű filmek készítését. A mostanában divatos, elegáns “cinematography” elnevezésű stílust ugyanúgy a magunkénak mondhatjuk, mint a dronnal készített légi felvételekkel tarkított belsőséges hangvételű családi mozit. Ha szeretnéd megnézni referenciáinkat is, vedd fel velünk a kapcsolatot.